Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Medicijnen

  • Iemand

    Als Medicijnen geslikt worden normaal en Regelmatig heb ik al 18-Jaar het gevoel dat je je Lekkerder voelt Als je ze gewoon slikt als je het voelt Aankomen waneer er weer een Drukke periode komt. Het blijft immers toch altijd een Nare “Ziekte” maar, Ik ben van mening dat het veel dragelijker wordt als je toch nog ietsjes gevoel en Plezier overhoud!!!

    Immers van Schade en Schande Wordt je wijs!

    Al zou je je hele leven door Psychiaters Medicijnen voor laten schrijven Val je van het ene Medicijn in het andere, En wen je nooit aan een Medicijn.

    Als je Eenmaal een Medicijn onder Controle krijgt na Jare Proberen om Medicijnen af te stemmen en een goed medicijn gevonden Hebt kan je op een gegeven Ogenblik echt Je leven een stuk Draagelijker Maken.

    Je moet alleen goed Beseffen Dat dit alleen Mogelijk is als Last hebt van Merdere Psychoses. En bij mij valt het voor mezelf Op dat Periodes met veel gebeurtenissen Zoals Vakanties en Werk en andere Ondernemingen (b.v Naar Groot Feest of een trouwerije).

    De Medicijnen ZEER EFFECTIEF zijn, Ook al geloof je de Psychiaters niet meer en Ben je Nog zo Psychotisch De enigste reding is nog altijd Medicijnen.

    Hoop dat het met andere Mensen die Psychotisch Zijn en dit Lezen snappen dat dat het Belangrijkste is als je Schizofreen bent want er zijn natuurlijk altijd Super momenten Als je Psychotisch bent Maar blijf dan Realiseren dat er altijd ook nog een Zeer groot Diepte-punt Achteraan komt.

    In deze Dieptepunten Moet je gewoon weer Denken aan die Leuke Tijden Dat je Dingen ziet die Andere Niet Zien en dat “Gewone Mensen” deze Gave niet hebben.

    Dat Maakt jezelf heel sterk.

    Maar wees Dan wel zo Versandig om nooit De Medicijnen Uit het OOG te verliezen Dat is dan weer zeer Onverstandig.

    Elk Mens heeft Pieken en Dalen (wij wat meer), dat is eigenlijk het enigste wat ons anders maakt. De Kruken zijn De Medicijnen in Depresieve Dagen en de Downers zijn de Medicijnen om je Af te remmen op Een Hele snelle Piste en gewoon als eerste te laten Finishen in de Ski Wedstrijd.

  • Joannes Maria

    U bent verslaafd en daar komt ‘ het goede gevoel’ vandaan. Een goed boek is geschreven door Peter Lehman : psychoafarmaka abzetsen. op internet verkrijgbaar.