Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Schade door psychiatrische behandeling? Gratis juridische hulp!

  • ArjanD

    Indien je lichamelijke of mentale (psychische) schade opgelopen denkt te hebben door psychiatrische medicijnen of behandeling die je (onder dwang) hebt gekregen dan is er nu gratis juridische hulp beschikbaar van een team van 40 gespecialiseerde advocaten die getraind zijn om je hiermee te helpen en de schade op de psychiater te verhalen.

    Ze zijn te bereiken op het volgende gratis nummer:

    0800-6643825

    Enkele tips: schrijf eerst voor jezelf op papier wat de schade is. Probeer kort en krachtig en zo duidelijk mogelijk te zijn naar de advocaat, en blijf rustig en kalm.

    Probeer niet te overdrijven want de waarheid is al erg genoeg!

    == Antipsychotica ==

    Antipsychotica is super giftig en maakt je chronisch ziek. En de psychiater die weet dat. Je hebt wetenschappelijk gezien meer kans op herstel door helemaal geen behandeling te krijgen als je een ernstige psychose hebt, maar met Soteria psychotherapie heb je 90% kans op herstel zonder medicijnen.

    Antipsychotica verkort het leven volgens psychiaters zelf met wel 30 jaar (en dat zal in de praktijk dus nog wel veel erger zijn).

    http://www.reuters.com/article/healthNews/idUSTRE56C15Z20090713

    Het is een grote zwendel waar psychiaters mee bezig zijn, en wanneer ze je antipsychotica tegen je wil inspuiten dan begaan ze een zeer ernstige misdaad tegen de menselijkheid.

    Antipsychotica wordt niet alleen voor schizofrenie/psychosen voorgeschreven, maar ook voor slaapproblemen, angsten, ernstige depressie, autisme, (gevorderd stadium van) ADHD, bipolair stoornis, demente ouderen (om ze rustig te maken) en nog meer psychiatrische diagnoses. Het is belachelijk maar wel de realiteit. Antipsychotica is absoluut geen ‘medicijn’.

    == Antidepressiva ==

    Antidepressiva verhogen wetenschappelijk gezien de kans op zelfmoord, verslechteren de cognitieve vaardigheden, remmen de botgroei en maken mannen onvruchtbaar en tasten de foetus genetisch aan in zwangere vrouwen zodat de babies worden geboren met aangeboren hartafwijkingen e.d. Dit is allemaal uitvoerig aangetoond in de wetenschap, dus psychiaters begaan wederom een gruwelijke misdaad.

    Daarbij blijken antidepressiva mensen aan te zetten tot extreem geweld en moordgedrag. Er zijn verschillende rechtszaken geweest waarbij antidepressiva werd gezien als de mogelijke oorzaak voor het aanrichten van een bloedbad (zoek maar eens via Google).

    == ADHD medicatie ==

    ADHD medicijnen hebben een gelijke werking op de hersenen als regelmatig cocaïnegebruik en is net zo verslavend. Het remt de groei van het kind en veroorzaakt kanker. Tevens kan ADHD medicatie plotselinge dood veroorzaken door hartstoornissen, ook bij kinderen met een gezond hart.

    Omdat er geen enkel bewijs is voor een hersenziekte om te behandelen begaan psychiaters wederom een zeer ernstige misdaad. Ook bij misleiding door een psychiater om de hersenmedicatie aan het kind te geven en de eventuele schade die dat veroorzaakt heeft, kunnen de advocaten helpen!

  • Marina Noorlander

    Ik ben nadat ik de politie had opgebeld voor hulp bij een vervolging die herhaaldelijk gebeurde voor een week wanneer ik naar buiten ging en rondliep opgenomen

    in het ziekenhuis P afdeling.

    Vandaag in de rechtzaak is gezegd dat ik aan waanverbeelding lijd. Ik was echt gevold en ik vraag me af wat ik kan doen om hier uit te komen.

    Kunt u mij adviseren?