Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

me moeder hoort stemmen in der hoofd

  • m

    hoi

    ik zit met een groot probleem…

    me moeder hoord al een tijd stemmen in der hoofd.

    die stemmen zeggen haar wat ze moet doen….

    het wordt alleen maar erger en ik en mijn familie weten niet meer wat we moeten doen……

    Ik herken haar niet eens meer, terwijl we altijd zo hecht waren met elkaar…….

    ik wil hier niet te veel over zeggen omdat veel mensen dit kunnen lezen….

    help ons AUB

  • Bonnie

    Hoi M

    Heeft er misschien voorafgaand iets ingrijpends plaatsgevonden in het leven van je moeder?

    Bv een depressie, een tijdje niet lekker in haar vel zitten, een echtscheiding of het overlijden van iemand die haar na stond?

    Vaak is dat de oorzaak dat er zich stemmen gaan vormen.

    Lees het stukje eens dat ik heb geschreven op dit forum - misschien herken je er iets uit.

    Groetjes Bonnie

  • Laura verwaijen

    ik heb er zelf niet zoveel verstand van maar ik zou professionele hulp zoeken?

    succes. (tu)

  • IL

    Dit zou wel eens een psychose kunnen zijn. Als ze ook nog ideen heeft van god etc dan zit ze echt in een psychose en dient ze medicijnen te hebben!

  • Tanya

    Ik had tevens stemmen in mijn hoofd tijdens een psychose. Dit kan alleen worden opgelost door professionals. Dus door de huisarts of Lentis. Het vervelende en moeilijke is is dat toen ik een psychose had en stemmen hoorde ik niet geholpen wenste te worden en je moeder heeft gewoon medicatie nodig om de stemmen te laten verdwijnen. Misschien is dat bij je moeder ook het geval dat zij niet geholpen wenst te worden. Ik hoop voor je dat je moeder een moeder heeft zo ja vertel het dan direct aan haar en zeg haar dat zij de huisarts dient te bellen. Misschien kun jij de assistent van de huisarts bellen en vertellen dat je moeder stemmen hoort. Succes

  • Tanya

    Na het nemen van anti psychotica medicatie (wel de juiste hoogte bij een te lage dosering waren de stemmen niet verdwenen bij een hogere dosering waren de stemmen wel verdwenen) verdwenen bij mij de stemmen en de gehele psychose.

  • himalaya

    je mo0eder is gek aan het worden met de stemmen in der hoofd ga vooral naar de himalaya daar word je beter

  • jan willem

    Hallo ,,,, je kan ook zelf met de huisarts praten en vertellen wat je moeder heeft of vragen of je moeder naar de huisarts gaat. Anders ga je toch zelf praten met de huisarts, ik zou het zeker doen, want die zijn veel deskundiger, die weten het gewoon het beste. En jij loopt er niet meer alleen mee rond. Ik weet niet hoe een arts zou diagnose stellen, maar waarschijnlijk zal een psychiater eens met haar moeten praten of behandelen. Die weten meer van psychiatrische ziekte en medicijnen dan een gewone huisarts die niet de specialistische kennis heeft.

    Ik heb schizofrenie, en ik heb weinig stemmen meer door medicijnen, dus die helpen wel goed. Soms helpen medicijnen niet zo heel goed bij andere mensen, dat kan ook nog.

    Wat is het ook moeilijk voor jou stel ik me voor. Als je wilt kun je misschien bellen met Korrelatie 09001450, daar werken professionals, en jij kunt advies vragen en ook zelf je ervaringen even kwijt.

    doei, jw

  • volk

    Het zijn demonen, kijk de interview van roger morneau,

    wees religieus , geloof en bid tot de Schepper voor hulp.

  • sasori

    Weet je wat je moet doen. Tot jesus bidden en aan hem vragen om die stemmen te laten stoppen. Die stemmen zijn demonen. Je kan je moeder ook naar een Kerk brengen om voor haar te laten bidden door een predikant. En wat ik je ook aan raad is om Gospel muziek voor haar te draaien. Daar kunnen demonen niet tegen.

    Ik hoop dat ik je goed heb geholpen.