Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

ggz assen wat een achterbakse instelling.

  • danja

    niet te geloven,ggz assen,wat een verschrikkelijke achterbakse instelling…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • mooz

    klopt,weet er alles van,zwaar k*** daar,en achter de ellebogen…mah jah wat doe je dr aan…

    sterkte Mooz

  • ajuin

    ik denk dat ze dat soort instellingen beter kunnen opdoeken.Die ggz vermenigvuldigt de ellende alleen maar.Ik ken iemand die er heeft gewerkt,dus van binnen uit de ellende daar heeft gezien,en gezien heeft hoevaak er respectloos met patienten werd omgegaan,er word echt met mensen met problemen vreselijk gesold.Maar als zij er wat van probeerde te zeggen tegen respectloze collega b-verpleegkundigen,werd ZIJ raar aangekeken!

    Ze wilde dat werk niet eens meer doen,wat jammer is…want de omhooggevallen respectlozen blijven over om de ggz verder in het verderf te gooien…

    Net wat jij zegt Mooz,wat doe je eraan,want degenen die proberen een goede omgeving te maken voor patienten,delven het onderspit tegen figuren die er of lui op hun reet zitten,of op een respectloze manier mensen nog verder in de put helpen… Saluut,,,Ajuin.

  • spliffy309

    klopt inderdaad zo geslepen als de pest….!maak een ijzeren vuist tegen deze fantasten!